hc lomnice nad popelkou
Klub, 15.07.2016
Hokejový klub zná herní modely soutěžního ročníku 2016/2017
Hokejový klub zná herní modely soutěžního ročníku 2016/2017
L O M N I C E - Hokejový klub Lomnice nad Popelkou vyšle do soutěží muže, dorost, starší a mladší žáky, elévy, přípravku roč. nar. 2008 a také nejmenší přípravku roč. nar. 2009 a ml..
Muži budou i letos nastupovat ve dvou soutěžích. Krajský přebor Prahy má opět 9 účastníků. Po dvoukolové základní části se soutěž rozdělí na finálovou skupinu (1-4) a skupinu o umístění (5-9). Krajská liga mužů Libereckého kraje má nově 7 účastníků. Nováčkem je rezerva druholigového Děčína. Základní část je také dvoukolová. Ve druhé části soutěže se týmy rozdělí do dvou skupin 1-4 a 5-7. Po ukončení druhé části soutěže bude následovat play-off s tím, že první dva týmy postupují přímo do semifinále a tým na sedmém místě končí v soutěži.
Dorost pokračuje ve společné soutěži Libereckého a Královehradeckého kraje. Herní model se proti sezóně 2015/16 nezměnil.
Také starší a mladší žáci už znají své soupeře. První část soutěže tradičně sehrají ve skupině „K“ žákovské ligy, kterou řídí Liberecký kraj a ve které letos nejsou Liberec, Mladá Boleslav a Benátky nad Jiz.. Naopak přibyl sousední Jičín. Druhou část soutěže sehrají s týmy z Královehradeckého kraje.
Náš klub se zúčastní také Krajské liga elévů ročníku 2007. Ta bude nově více kombinovat turnaje v minihokeji a zápasy velkého hokeje.
V neposlední řadě se naše nejmenší družstva přípravek 2008, 2009 a mladší zúčastní turnajů v minihokeji.
Rozlosování soutěží již nyní najdete u jednotlivých kategorií.