hc lomnice nad popelkou
N1, sobota 3.1.2015
Hokejový klub Lomnice nad Popelkou - HC Opočno
8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
Branky a nahrávky: 13. Rydval O. (Strnádek), 16. Vele (Hejduk, Šimek F.), 28. Šimek F. (Vele), 29. Šimek J. (Koňák), 34. Hejduk (Vele), 46. Hejduk (Šimek F.), 50. Rydval O. (Plšek), 52. Šimek F. (Vašků)
Hokejový klub Lomnice nad Popelkou: Martínek - Strnádek, Kubánek, Vašků, Kotyk - Vele, Šimek F., Hejduk - Rydval T., Rydval O., Plšek - Dubský, Koňák, Šimek J.

Ohlasy trenérů

Rutkovský Pavel(trenér HC Lomnice):V prvním utkání druhé části soutěže jsme na našem ledě změřili síly se soupeřem z Opočna. Při naší velké marodce jsme mužstvo doplnili hráči ročníku 2005. Musím pochválit tyto hráče,že se své role zhostili velmi dobře a zároven starší hráči pomohli svým mladším spoluhráčům k adaptaci na velké hřiště. Utkání jsme začali náporem,ale neproměnovali jsme šance,postupem času jsme se dostavali do tempa,ale dokážeme hrát lépe. Výsledek je solidní,ale naše hra měla rezervy,na kterých musíme v rámci treninkových jednotek zapracovat. Doufám,že se hráči brzy uzdraví,abychom mohli opět kvalitně potrénovat v plném počtu a ne jen v pár lidech. Gratuluji k výsledku.

Fotogalerii ze zápasu Lomnice - HC Opočno si můžete prohlédnout ZDE nebo ve fotogalerii HC Lomnice